Beurzen en evenementen

Het aantal fantasy evenementen en beurzen in ons land is langzamerhand niet meer te tellen. En Elanor maakt daar graag deel van uit. Hoe leuk ze ook allemaal zijn, er moeten keuzes worden gemaakt.
De afgelopen jaren kon je onze Elanor stand onder andere vinden op “FACTS” (oktober, Gent), “Behekst Diksmuide” (31 oktober, centrum Diksmuide) en Elftopia (augustus, Deinze).

Je vindt op onze stand uiteraard alle info over onze vereniging, maar je kan er ook je naam in Tengwar laten schrijven, je haar laten vlechten volgens de laatste elfenmode of een selfie nemen met onze draak of voor de poort van Moria. Gesprekken over ringen, draken en tovenaars behoren tot de mogelijkheden. Maar pas op voor de Nazgûls en Orks die de buurt onveilig maken!

Maar het hoeft niet altijd een grote publieke beurzen te zijn. Ook op kleine evenementen zijn we in ons element zoals op de fantasydag van een kinderdagverblijf, waar Gandalf kwam vertellen over zijn vriend Bilbo, en de kinderen deel konden nemen aan een paar workshops.

Benieuwd waar je ons binnenkort tegen het lijf kan lopen? Neem een kijkje in onze agenda.
Onze stand op jouw evenement? Stuur een mailtje naar info@elanor.be, dan kunnen we het samen bekijken.