13/05/2023 ‘The Lord of the Rings’ – een totaalspektakel van muziek en dans

datum: Zaterdag 13 mei 2023 van 20:00 tot 22:00

locatie: CC Het Loo Vismarkt z/n, 3980 Tessenderlo

Koninklijke Harmonie Tessenderlo en de Looise Balletfabriek brengen voor jullie het verhaal van The Lord of the Rings, een uniek totaalspektakel waarbij muziek en dans verenigd worden. Met de spraakmakende muziek van Johan de Meij zijn 1e symfonie ‘The Lord of the Rings’, gebaseerd op het boek In de ban van de ring, van J.R.R. Tolkien, wordt in vijf delen een personage of een belangrijke gebeurtenis uit het boek tot leven getoverd op het podium. In het voorprogramma zal je onze jeugdharmonie Looco aan het werk horen.

tickets: harmonietessenderlo@gmail.com
meer info: UitInVlaanderen.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *