Tolkien Birthday Toast

Beste Elanorianen en mellyn,

De tentoonstelling te Dilbeek is onze voorlaatste activiteit van dit jaar en loopt nu naar zijn einde toe zoals ook 2015. Voor de liefhebber is er nog een ontmoeting met onze noorderburen op 19 december voor het Joelfeest in ’s Hertogenbosch.

Op zaterdag 26 december trekken onze getrouwen voor hun laatste activiteit van 2015 naar het sportpaleis voor de muziek van het tweede deel van de verfilming van LOTR.

En ja volgend jaar weer een Tolkien Birthday Toast op zondag 3 januari 2016. Geen samenkomst te Leuven zoals in het begin van dit jaar, maar wel met z’n allen naar de KOEKENSTAD – Antwerpen – . We komen samen aan de voeten van Lange Wapper ( aan Het Steen ) omstreeks 11.00 uur. Samen lopen we nog eens over onze fantastische kerstmarkt en heffen het glas op ‘ The Professor ‘ omstreeks 13.00 uur samen met al de Japanners die dit op hun lokale tijd 21.00 uur ook zullen doen.

Geef ons een bericht over jullie aanwezigheid – lokaal of andere – op redactie@elanor.bedan zijn we zeker dat iedereen de nodige ‘ Tolkienaandacht krijgt ‘.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *