02/11/2021 The Lord Of The Rings & The Hobbit Concert (Brussel)

Datum: Dinsdag 2 november 2021 van 20:00 tot 22:00

Locatie: Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Met The Shire Choir and Philharmonic Orchestra en het State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus en filmgasten. In een avondvoorstelling van twee uur komt de legendarische wereld bewoond door hobbits en elven van J.R.R. TolkiensLord of the Rings tot leven in een uniek muzikaal evenement. Van de dreigende geluiden van Mordor en de schrille aanval van de zwarte ruiters tot de prachtige lyrische melodieën van de elven, je zal ongetwijfeld betoverd worden.  Howard Shore, die de muziek componeerde, kreeg er niet voor niets een Oscar voor.

Meer info en Tickets: https://www.bozar.be/nl/activities/172185-the-lord-of-the-rings-the-hobbit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *