Raadsels voor donkere avonden

De Hongaarse Tolkien vereniging organiseert weer haar jaarlijkse Tolkien Mailing Competition en er is weer een internationale categorie waar ook buiten Hongarije aan kan worden deelgenomen. De competitie loopt per mail van november tot maart met elke maand een nieuwe reeks uitdagingen, ideaal om de donkere winteravonden door te komen. De communicatie verloopt in het Engels.

Interesse? Je kan tot 31 oktober inschrijven op hun website:  https://tolkien.hu/mtt/item/3333-tlv2022-quendi

Originele uitnodiging:
The next Tolkien Mailing Competition is about to start and we are looking forward to seeing you amongst the participants.

As usual, the Tolkien Mailing Competition consists of different challenges like quizzes, riddles, and creative tasks, sent via e-mail to every participant. The international Quendi category is in English and open to any individual participant (but recommended to those over 15) from all over the world.
The application deadline is 31 October, 2022.

Please find all the information about the Competition and the application form on our website: https://tolkien.hu/mtt/item/3333-tlv2022-quendi

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *