Uitnodiging Lustrumdag Unquendor (update)

Onlangs mochten we onderstaande uitnodiging ontvangen van onze noorderburen.

Unquendor bestaat 40 jaar en dat zal niet ongemerkt voorbijgaan. Het geplande lustrumfeest kan door de omstandigheden niet doorgaan en is vervangen door een digitale Lustrumdag op 19 juni. Het thema is Numénor.

Ook Elanorleden zijn van harte uitgenodigd. Geïnteresseerd? Hou dan zeker hun website of facebookpagina in de gaten.

Update 16/4: Het programma is intussen bekend en ook inschrijvingen zijn nu mogelijk. Je vindt alles op https://www.unquendor.nl/?tribe_events=lustrumdag-2021

Dear Tolkien friends,
A few months ago, we had to tell you, with pain in our hearts, of our decision to cancel the Lustrum feast as it was planned for this year, due to the situation concerning covid-19. That was the bad news.  

The good news is that we can announce a festive digital Lustrum Day to celebrate our 40th anniversary, which will take place on Saturday 19 June 2021. The theme will be Númenor. We are preparing a programme with lectures, workshops, challenges, a toast and more. Soon we will be able to tell you more about the programme, the timetable and how to register. The developments can be followed via the free Lustrum newsletters and on Facebook, Instagram and our website.  

It would be marvellous if as many members as possible from your society, smial or other organization, would join us on 19 June for this festive celebration. Therefore we kindly ask you to spread the relevant information, among your members and to anyone else you know who is enthusiastic about Tolkien and his work. And if anyone would like to contribute to this event, please let us know via lustrum@unquendor.nl.   For now, all the best and stay healthy!  

The Lustrum committee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *