Last minute aankondiging: Online toast op 3 januari samen met Unquendor

Het 3 januari-diner is een internationale traditie van alle Tolkien Societies wereldwijd om op de geboortedag van Tolkien om 21.00 uur precies het glas te heffen op ‘De Professor’. Door de aangescherpte coronamaatregelen kan dit helaas niet in fysieke vorm doorgaan. Daarom dat Elanor en Unquendor, als de Tolkien Genootschappen der Lage Landen samen op zondag 3 januari 2021 een online toost willen uitbrengen via MS Teams.

We beginnen om 20.00 uur met om 21.00 uur precies de toost! Rond 21.30 uur sluiten we het formele gedeelte af. Wil je erbij zijn? Stuur dan een e-mail naar feesten@unquendor.nl met vermelding van je naam en e-mailadres, wij sturen je dan de link. Ook niet-leden van Elanor en Unquendor zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *