02/03/2022 Over The Lord of the Rings & The Hobbit, The Concert (Antwerpen)

Datum: woensdag 2 maart 2022 van 20:00 tot 22:00

Locatie: Stadsschouwburg Antwerpen, Nieuwstad 1, 2000 Antwerpen

Met The Shire Choir and Philharmonic Orchestra en het State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus en filmgasten. In een avondvoorstelling van twee uur komt de legendarische wereld bewoond door hobbits en elven van J.R.R. Tolkiens Lord of the Rings tot leven in een uniek muzikaal evenement. Van de dreigende geluiden van Mordor en de schrille aanval van de zwarte ruiters tot de prachtige lyrische melodieën van de elven, je zal ongetwijfeld betoverd worden. Howard Shore, die de muziek componeerde, kreeg er niet voor niets een Oscar voor.

Meer info en Tickets: https://www.teleticketservice.com/nl/event/the-lord-of-the-rings-the-hobbit-the-concert-fdb99f39

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *