Nieuwe beelden ‘The Witcher’ seizoen 2 én release datum bekend gemaakt

Ook Netflix laat zich niet onbetuigd bij de slag om de fantasy liefhebber. Dat er een tweede seizoen van hun fantasy serie The Witcher kwam was al geweten. De grote vraag was, mede door vertragingen door corona, wanneer?

Vandaag werd tijdens de Lucca Comics & Games Convention in Italië nieuwe beelden vrijgegeven en bekend gemaakt dat de serie te zien zal zijn vanaf 17/12/2021.

The Witcher’ (vertaald als ‘De Hekser’) is gebaseerd op de boeken en kortverhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. De verhalen over de lotgevallen van monsterjager Geralt van Rivia spelen zich af in een fictieve middeleeuwse wereld. Geralt is één van de witchers, genetisch verbeterde mensen die bovennatuurlijke krachten ontwikkelen die hen in staat stellen tegen monsters te vechten.

Voor Netflix ermee aan de haal ging waren er al een aantal Poolse verfilmingen. Buiten Polen werd ‘The Witcher’ vooral populair door de computer games die op de boeken werden gebaseerd. Pas later werden de boeken vertaald.

Er was eerder al een trailer vrijgegeven:

Overigens heeft Netflix ook al een derde seizoen aangekondigd en wordt er gewerkt aan een spin-off. Die gaat ‘The Witcher: blood origin’ heten, een serie van 6 afleveringen die zich 1200 jaar vóór de hoofdserie speelt en het verhaal van de allereerste witcher gaat vertellen. Er is ook een animefilm: ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’.

Meer informatie:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *