Meer onthullingen en de eerst trailer

Eerst was er onverwacht het artikel in Vanity Fair, Amazon’s Lord of the Rings Series Rises: Inside The Rings of Power dat het internet deed ontploffen.
Het bevat nieuwe foto’s met landschappen en personages ten voeten uit. Er wordt een tip opgelicht van het verhaal van de eerste episodes. En ook de show runners Patrick McKay en JD Payne komen aan het woord.

Dan werd tijdens de Super Bowl, zoals aangekondigd, de eerst trailer gedropt.

En daarna kwam onmiddellijk een nieuw artikel van Vanity Fair met een bespreking van de trailer: Secrets of The Lord of the Rings: The Rings of Power Teaser Trailer.
Jawel, zij weer, maar ze hebben dan ook al de eerste 3 episodes mogen zien !

Interessant om te volgen is TheOneRing.net. Ze zijn vaak de eersten met nieuws. En ze zijn sinds kort ook op discord te vinden.

Tenslotte raden we ook de Rings of Powers Wrap-up podcast aan, van de makers van de bekende Prancing Pony Podcast. De host kijken met open blik naar de opkomende series, zonder de boeken uit het oog te verliezen.

Nog niet genoeg gezien of gehoord? Zoek op Youtube naar ‘Rings of Power’ en je vind gegarandeerd meerdere frame per frame besprekingen en andere uiteenzettingen en discussies.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *