🏵6/11-6/12/2023 De wereld van Tolkien, Diest🏵

Tolkien, schrijver van o.a. ‘In de ban van de ring’ is 50 jaar geleden overleden. Naar aanleiding hiervan organiseren we in de bibliotheek een spannende tentoonstelling over zijn leven en werk, in samenwerking met kunstenaar Martin Verheyden en het fantasy genootschap Elanor. Kom zeker eens kijken en laat je ver(r)assen door de draak Smaug en de personages uit de Tolkien boeken. Je kan deze tentoonstelling vrij bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Op 22 november komt Gandalf voorlezen.

Locatie: Stedelijke Openbare Bibliotheek Diest
Grauwzustersstraat, 10, 3290 Diest

Meer info:
Tolkien tentoonstelling | Diest – UiTinVlaanderen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *