Internationaal nieuws

Hongarije
De jaarlijkse Tolkien Mailing Competition van Hungarian Tolkien Society gaat binnenkort weer starten.
Zoals gewoonlijk bestaat de Tolkien Mailing Competitie uit verschillende uitdagingen, zoals quizzen, raadsels en creatieve taken, die via e-mail naar elke deelnemer worden verzonden. De internationale Quendi-categorie is in het Engels en toegankelijk voor iedereen van over de hele wereld.

Er is één kleine verandering ten opzichte van voorgaande jaren: naast de individuele competitie heb je nu de mogelijkheid om een ​​paar vrienden te verzamelen en je als team (van 2 tot 5 personen) aan te melden om samen de competitie aan te gaan.

Wie gaat de uitdaging aan?
Meer informatie vind je op hun website: https://tolkien.hu/mtt/item/3349-tlv2023-quendi, inschrijven kan tot 22/10/2023.

Zweden
In 2026 viert de Stockholm Tolkien Society Forodrim haar 54-jarig jubileum en ze nodigen ons uit om met hen mee te doen. Het jubileum zal plaatsvinden van donderdag 28 tot zondag 31 mei 2026.
Voor meer informatie kan je terecht op hun website: https://forodrim.org/54/index-en.htm, je kan ook je emailadres opgeven als je per mail op de hoogte gehouden wil worden.

Spanje
Estel, het magazine van de Sociedad Tolkien Española is aan de 100ste editie toe. En dat zal worden gevierd met een speciale editie.
Nieuwsgierig naar hun tijdschrift? Als je het Spaans machtig bent kan je het laatste nummer hier online lezen. Hun archief is beschikbaar op Scribd (https://www.scribd.com/user/267293404/Sociedad-Tolkien-Espanola).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *