Andy Serkis leest ‘The lord of the rings’

HarperCollins Publishers UK heeft aangekondigd dat er een nieuw audio boek van ‘Lord of the rings’ uitkomt in september dit jaar, voorgelezen door niemand minder dan Andy Serkis, de acteur die Gollum speelt in de films van Peter Jackson.

Hij is hiermee niet aan zijn proefstuk toe want er is al een audio boek ‘The hobbit’ dat door hem is ingesproken.

Gezien de lengte van het boek zal het in 3 delen verschijnen.

Meer info:
https://www.audible.co.uk/series/The-Lord-of-the-Rings-Audiobooks/B098TWJZMS?ref=a_pd_000848_c1_series_1&ipRedirectOverride=true&overrideBaseCountry=true&pf_rd_p=ec697b0e-6027-4d3c-927d-99237ecde20b&pf_rd_r=13ZZSKVBKXQWDFXTSNMT

One thought on “Andy Serkis leest ‘The lord of the rings’

  1. Арсений

    “Andy Serkis to be honoured at the 2020 EE British Academy Film Award for Outstanding British Contribution to Cinema”. British Academy of Film and Television Arts. 23 January 2020. Retrieved 23 January 2020 .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *